250,000 €

Përshkrimi

Shitet njesi 125m2 ndodhet ne rrugen kryesore Vlore-Skele. Njesia shitet per investim dhe per momentin eshte dhene me qera per 700€. Eshte e aksesueshme me rrugen kryesore. Per me terper informacion ose shoqerim ne prone na kontaktoni .

Detajet e Pronës
  • ID e Pronës: PRO87
  • Lloji i Pronës: Commercial
  • Statusi i pronës: E perdorur
  • Cmimi: 250,000 €
  • Sip. e brendshme: 125 m2