SHITET TOKE NE TRAGJAS For Sale

Price upon request

Description

Shitet toke ne Tragjas me nje siperfaqe prej 5000 m2. Toka mund te shfrytezohet per hoteleri,vile,dhe shummellojshmeri ndertesash, eshte e aksesueshme me rrugen kryesore.
Per me teper informacion ose nje shoqerim ne prone jeni te lutur te na kontaktoni.

Property details
  • Property ID: PRO145
  • Property Type: Land
  • Property status: Featured
  • Price: Price upon request
  • Gross area: 5000 m2